نگاه انسان به مرگ عاملی بوده که باعث شده است در تمامی جواع و تمدنهای بشری امور خیرخواهانه و بشردوستانه شکل بگیرد
پس از شکل گیری نظم سیاسی جوامع با استقرار حکومت ها و تعریف وظایف مختلف و متنوع برای آنها؛ جوامع انسانی به این نتیجه رسیدند که نمیتوان و نباید تمام مسئولیت ها را به حکومتها سپرد. در کنار درک این موضوع؛ دعوت مردم به مشارکت سیاسی در مقاطع مختلف تاریخی در مردم سالاریهای رایج در دنیا موجب رشد و تسریع شکل گیری ساختارهایی موسوم به سازمانهای مردم نهاد غیر دولتی ( NGO ) شد.
سازمانهای مردم نهاد انواع و اقسام مختلف و اهداف گوناگونی را برای راه اندازی تشکیلاتشان در نظر میگیرند. اما انچه در همه این سازمان ها مشترک است پیوند خوردن دو حوزه فرهنگ و اقتصاد است. برخلاف سازمانهای اقتصادی،تجاری و انتفاعی که عامل اصلی شکل گیری آنها اقتصاد است و اجبارا چون در آنها انسان نقش ایفاء میکند بعد فرهنگی هم به خود میگیرند. سازمانهای مردم نهاد غیر دولتی یا NGO ها محور اصلی شان فرهنگی است و به سبب آنکه نیازی از نیازهای انسان و. جامعه را برطرف میکنند ناخودآگاه نقش اقتصادی هم ایفا میکنند.
با تلاشهای آیت الله هاشمی رفسنجانی برای راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی و مساعدتی که امام خمینی (ره) رهبر فقید انقلاب در سالهای دهه 60 انجام دادند؛ موج وسیعی از افراد و آحاد مختلف جامعه بخش هایی از داراییهای خویش را به شکل وقف و غیر وقف در اختیار مسئولین ذیربط قرار دادند تا فرزندان رشد یافته در دامان انقلاب اسلامی با ورود به دانشگاه امکان کسب مشاغل بهتری را پیدا کنند و بدین ترتیب کاری بنیادی تر و مؤثرتر در حوزه چرخش و گردش ثروت در جامعه اتفاق بیافتد. کاری که انجام شد و اگر نگوییم کاملا به هدفش رسید بلکه نظر میرسد تا حدودی این هدف محقق شده است.
حال در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی و با رشد فکری-سیاسی هموطنان؛ شرکت کیانیت قصد دارد موجی دومی از دعوت به همکاری و مشارکت خیرین جامعه را راه اندازی کند. موجی برای انجام کارهای خیرخواهانه در حوزه اشتغال و کسب و کار!
ما معتقدیم ظرفیت انسانی رشد یافته در دانشگاههای کشور فرصت بی نظیری برای سرمایه گذاری اقتصادی و حتی امیال و نیتهای خیرخواهانه است. فرصتی که میتواند زمینه ساز بروز و ظهور تمدنی نوین در برابر تمدنهای امروزی مادی پرور انسان باشد.
البته شرکت کیانیت تمرکزش را فقط بر روی خیرین حوزه اشتغال و کسب و کار نکرده است بلکه تمرکز و بار اصلی کار بر روی دانشجویان،دانشگاهیان،فارغ التحصیلان و فرهیختگان دانشگاهی است. مادامی که از مشاغل و بنگاههای کوچک و متوسط (SME ) هم غافل نشده ایم و انها را هم در این امر سهیم خواهیم کرد.
باور داریم خیرین حوزه اشتغال و کسب و کار در جنگ اقتصادی کشورمان با نظام استکبار و نوچههای خارجی و پادوهای داخلی اش به هنگام و هوشیارانه وارد عمل خواهند شد و مشکلات و مصائب اقتصادی جامعه از فقر و شکف طبقاتی گرفته تا تورم و ارزش کاهش پول ملی را به مبارزه و چالش میکشند
خیرین خداباور در این مقطع حساس تاریخی باور دارند که پس از تحصیل الان نوبت اشتغال و کسب و کار است!
نگاهی به تاریخچه امور خیریه کشورمان در حوزه اشتغال و کسب و کار
برنامه شرکت کیانیت برای تشویق خیرین به حضور در عرصه اشتغال و کار